Hjem » Betingelser

Betingelser

LOVVERK

 

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, personopplysningsloven,e-handelsloven og kredittkjøpsloven. For mer informasjon om lovene gå til: www.lovdata.no 
 

NETTBUTIKKEN


Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift og toll. Hva du må betale kommer frem i handlevognen eller i kassa. Der vil du også se frakten som eventuelt kommer i tillegg.

 

Bestillings- og avtaleprosess 
Når bestillingen er motatt, vil du motta en ordrebekreftelse. Det er derfor viktig at du legger inn riktig epost adresse når du bestiller! Les denne nøye og se om den er i samsvar med bestillingen din. Du har rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere avtalens pkt. 11. 


Opplysninger gitt i nettbutikken 
Vi gjør vårt beste for at all informasjon på siden er korrekt. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme. Vi tar også forbehold om å kunne kansellere din bestilling ved eventuelle utsolgte varer. 

 

Undersøkelse av produktene.
Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. 


 

ANGRERETT OG REKLAMASJON


For angrerett og reklamasjon se under "Betaling og retur". 
 

 
Copyright © 2007-2018 Reel Replicas